Emirates toborzás 3000 légiutas kísérőt toboroz

Az Emirates 3000 légiutas-kísérőt és 500 reptéri alkalmazottat toboroz világszerte

Az Emirates az utazási enyhítésekkel párhuzamosan fokozatosan újraindítja járatait. Jelenleg a dubaji központ munkatársait keresik, akik az utasokat szolgálják ki a fedélzeten vagy a repülőtéren.

Az Emirates az utóbbi hónapokban több pilótát, légiutas-kísérőt és további operációs munkatársat is újra munkába állított, miután a világjárvány miatt a légitársaság tavaly drasztikus járatcsökkentést hajtott végre.  

Dubaj újranyitását követően az Emirates folyamatosan bővítette hálózatát, így mára már 120 desztinációra repül, illetve októberig még több mint 20 további járatát indítja újra. A nemzetközi turizmus újraéledését jelzi, hogy az Emirates már a járvány előtti hálózatának 90 százalékára repül, utasszállító kapacitása pedig év végére elérheti a pandémia előtti szint 70 százalékát. 

Az Emirates-nél dolgozni sokak álma és a világ minden táján elismerést jelent. Büszkék lehetünk, hogy a pandémia után visszatérő első járaton magyar hölgy üdvözölhette az utasokat, tőle exkluzív képeket és információkat kapott a Spabook lapja, érdemes vetni rá egy pillantást.

 További információk ide kattintva érhetőek el az Emirates toborzással kapcsolatban.   

További hírek: