BudapestInfo tourinform iroda Néprajzi Múzeum

BUDAPESTINFO turista információs iroda nyílt a Városligetben

Új helyszínen, a most megnyílt Néprajzi Múzeum aulájában – az épület Hősök tere felőli oldalán -, minden nap 10.00 és 20.00 óra között várják a Budapest Brand nZrt. munkatársai a megújuló Városligetbe látogató vendégeket.

A ligeti jelenlét egy együttműködés kezdete a Városliget Zrt. és a Budapest Brand között. Az új fejlesztések, a Magyar Zene Háza, a Nagyjátszótér, az új Néprajzi Múzeum és a kilátópontként működő Mimóza dombi hőlégballon újabb turistákat vonz majd a Városligetbe. A Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Széchenyi fürdő, az Állatkert és a Szépművészeti Múzeum együttesét kiegészítve, Budapest megújuló turisztikai központjaként ugyanolyan színvonalas szolgáltatásokat és hiteles turistatájékoztatást kell nyújtson a vendégeknek, mint a történelmi belváros.

A Budapest Brand új információs irodájában a látogatók ingyenesen juthatnak hozzá tájékoztató kiadványokhoz, programfüzetekhez, térképekhez és megvásárolhatják a város hivatalos városkártyáját, a Budapest Card-ot, valamint – a kártya által nyújtott szolgáltatásokon túl – befizethetnek városnéző programokra és a népszerű hajós vacsorákra is.

BudapestInfo tourinform iroda Néprajzi Múzeum

A Budapest Card megvásárlásával a vendég jóformán zsebében tudhatja az egész várost. Ingyen felmászhat történelmi tornyokba, megkóstolhatja a helyi különlegességeket, felülhet városnéző hajóra vagy a Libegőre, mehet fürdőbe, bejárhatja a várost egy profi idegenvezetővel vagy megcsodálhatja barlangjait. Nemcsak a budapesti buszokon, villamosokon és metrón utazhat ingyen, de az időben is: felfedezheti a római kort, a török múlt hagyatékát, a Habsburg örökséget és a kommunista évtizedek szobrait, Ázsia kincseivel, El Greco festményeivel vagy a modern tudomány szenzációival együtt.

A Budapest Card szolgáltató partnereinek több, mint 30 ingyenes és számos kedvezményes ajánlatával a legjobb útitárs arra, hogy ki-ki saját magára szabja Budapestet, és már a Liget Látogatóközpontban is megvásárolható.

BUDAPESTINFO turista információs irodák:

 • City Center – Városháza Park Hütte
  1052 Budapest, Károly körút
 • Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
  2A Terminál
  2B Terminál
 • Liget Látogatóközpont
  1146 Budapest, Dózsa György út

További hírek: