ev technológiai újítása innovációs termékdíj 2021 turizmus

Az év technólógiai újítása a turizmusban – Termék innovációs díj 2021

A hazai szállodák számára a gyakorlatban jól hasznosítható innovatív termékeket keres a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ), amelyek hozzájárulnak a jövedelmezőség javításához, a termelékenység növeléséhez. Ennek érdekében évente meghirdeti Társult tagjai részére az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázatot. A legjobbak bemutatkozására az Őszi Közgyűlésen kerül sor.

Az Év Technológiai Újítása 2021 pályázatón való indulás feltételei, értékelés

A pályázaton kizárólag az MSZÉSZ Társult tagjai vehetnek részt olyan innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal, melyek a szálloda valamely területén hasznosíthatók, a termelékenység növelését segítik elő, s amelyek 2019. szeptember 1. után lettek bevezetve a magyarországi piacra. A pályázati kiírásra minimum 8 pályázat beérkezése szükséges.

A pályázatok értékelését az MSZÉSZ által felállított zsűri végzi:

Kiválasztják a 3 legjobbat, akik a Közgyűlésen 5 perces prezentáció keretében bemutatják terméküket, majd 3 percben válaszolhatnak a feltett kérdésekre.

A Közgyűlés szavazásra jogosult résztvevői titkos szavazással döntenek az első helyezettről, az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázat nyerteséről. A pályázat beadásával a pályázó vállalja, hogy kiválasztása esetén saját költségén részt vesz a közgyűlésen.

DÍJAZÁS

A nyertes oklevélben, és üvegdíjban részesül, felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook oldalára – a termék részletes bemutatásának lehetőségével –, s egy éven keresztül, a következő Innovációs Díj eredményhirdetéséig ott marad. Emellett az MSZÉSZ 2022. tavaszi közgyűlésen 30 perces előadást tarthat előre egyeztetett témában. A kiválasztott másik 2 pályázó oklevelet kap, s ugyancsak felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook oldalára, melyen 2-3 bekezdésnyi terjedelemben bemutathatja termékét. A pályázaton indulók mindegyike felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook oldalára, ahol 1- 1 mondatban és linkkel bemutatják innovatív terméküket.

Mi szükséges az Év Technológiai Újítása 2021 pályázaton való induláshoz?

A pályázat anyagát az MSZÉSZ Titkárságára – info@hah.hu – elektronikus úton kell benyújtani (PowerPoint, vagy PDF formátumban) maximum 10 oldal terjedelemben, ha van, a terméket 2 bemutató magyar, vagy angol nyelvű videóval. Ennek tartalmaznia kell a terméket, annak innovatív jellegét, előnyeit a szállodaüzemeltetők számára.

Csatolni kell a pályázó cég logóját JPEG formátumban, esetleg a terméket fejlesztő team fotóját, valamint egy egymondatos ismertetőt, ami felkerül az MSZÉSZ honlapjára és Facebook oldalára.

A pályázathoz kért anyagok benyújtásával a pályázó hozzájárul, hogy azok – beleértve a logót, fotót, adatokat – felkerüljenek az MSZÉSZ honlapjára és Facebook oldalára, majd archiválásra kerüljenek.

Az Év Technológiai Újítása 2021 pályázat menetrendje

  • október 20. – a Pályázatok beadási határideje
  • október 27. – a Pályázatok értékelésének határideje
  • október 29. – az első 3 helyezett, illetve a további pályázók értesítése
  • november 11. – Közgyűlés (a döntős pályázatok bemutatása, szavazás)

A pályaműveket kizárólag elektronikus formában az info@hah.hu e-mail címre várják 2021. október 20-ig.

2020-ban az „ÉV TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁSA” pályázat nyertese a Bonomi Kft. volt, a nyertes pályázat bemutatása ezen az oldalon érhető el. A 2020-as pályázatok a Szövetség honlapján olvashatók vissza.

További hírek: