nyitas védettségi igazolvánnyal fürdők szállodák hotelek színházak

Ingyenes fürdőbejárás, valamint 50% kedvezmény születésnaposoknak

148 évvel ezelőtt 1873. november 17-én egyesült Pest, Buda és Óbuda és jött létre Budapest. A Fővárosi Közgyűlés 1991. március 21-i döntése értelmében ez a nap Budapest napja.  Ezen a napon Budapesten számos pontján különböző akciók, programok kerülnek megszervezésre, amelyekhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. is csatlakozott.

A Széchenyi és Gellért fürdőkben ingyenes épületlátogatás 2021. november 17-én

Budapest 148. születésnapja alkalmából a Széchenyi és Gellért fürdők épületeit ingyenesen nézhetik meg a szerencsés érdeklődők 2021. november 17-én 17 órakor. A séta közben megismerkedhetünk a fürdők történetével, építészetével és különleges kulisszatitkokkal is. A bejárásokon mindössze 25 fő vehet részt, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A bejáráson kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. Jelentkezés az info.gellert@budapestspas.hu, illetve az info.szechenyi@budapestspas.hu e-mail címeken lehetséges.

50% kedzemény azoknak, akik egy napon születtek Budapesttel

Azon, akik szintén november 17-én ünneplik születésnapjukat, 50% kedvezménnyel vásárolhatnak fürdőbelépőt ezen a napon a Paskál vagy a Palatinus fürdőkben. A kedvezmény érvényesítéséhez a személyi igazolvány bemutatása szükséges.

További hírek:

Generated by Feedzy