Planet Budapest 2021 – Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a Hungexpo-n

Hamarosan kezdetét veszi a visegrádi országok első közös fenntarthatósági rendezvénye, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó,2021. november 29. és december 5. között. A már ismert problémákon túllépve a Planet Budapest 2021 többek között arra a kérdésre keresi a választ, hogyan tudjuk megőrizni világunkat gyermekeinknek. A kilátogatókat a HUNGEXPO teljes területén egész napos családi programok várják, bemutatva Bolygónk állapotát és azokat az izgalmas és érdekes megoldásokat, amelyek választ adnak korunk kihívásaira.

A Planet Budapest 2021 Te Bolygód – Közönségprogramok a fenntarthatóságról 11 helyszínen, 66 installáció segítségével mutatja be mik a felelős fogyasztás alapjai, hogyan formálhatják a jövőt a jelen innovációi.

Mindeközben a Fejlődés Harmóniában a Természettel – Fenntarthatósági Expó 20 ezer négyzetméteres kiállítási területén közel 170, a visegrádi országokból érkező kiállító mutatja majd be fenntartható innovációit, termékeit és szolgáltatásait. A két esemény 2021. november 30-ától minden nap 9:00 és 18:00 óra között látogatható.

REGISZTRÁCIÓ


Az üzleti szféra, a kormányzatok és a tudományos élet képviselőit a Fenntarthatóság Univerzuma – Világtalálkozó várja. A szekcióülések előzetes regisztrációt követően látogathatók.

A Világtalálkozó plenáris programja itt érhető el. A plenáris szekcióülésekkel kapcsolatos regisztrációs szándék jelzésére a PlanetBudapest2021@mfa.gov.hu e-mail címen van lehetőség.

Az aktuális híreket, valamint a járványügyi és látogatói tájékoztatót megtalálja az esemény honlapján, valamint a Planet Budapest 2021 Facebook és Instagram oldalain. A rendezvénnyel kapcsolatosan felmerülő esetleges kérdéseket a PlanetBudapest2021@mfa.gov.hu  e-mail címen várják.

További hírek: