Emirates Dubaj világkiállítás EXPO2020

Early bird jegyek az Emirates-nél a dubaji világkiállításra utazóknak

Az Emirates, az Expo 2020 kiemelt partnere és hivatalos légitársasága a téli szezonban az egyedi igényekre szabott ajánlatokkal invitálja Dubajba a családokat, egyéni utasokat vagy baráti társaságokat. 

A légitársaság Early Bird Expo 2020 Dubai ajánlatának köszönhetően az utasok akár 20% kedvezményt is igénybe vehetnek retúr dubaji repülőjegyükre, ha 2021. szeptember 9. és 30. között az Emirates weboldalán vagy az utazási irodákon keresztül foglalnak, és az utazás 2021. szeptember 26. és 2022. március 31. közé esik.* 

A légitársaság azon utasai, akik Dubajba látogatnak vagy átszállnak Dubajban, a rendezvény időtartama alatt bármikor ellátogathatnak az Expo 2020-ra, hiszen minden Emirates repülőjegy mellé ajándék Expo napi belépő jár

Továbbá, az Emirates Skywards utasprogramjának “Mile-A-Minute” kezdeményezése alapján egy mérföld egy Dubajban töltött percnek felel meg 2021 októbere és 2022 márciusa között. A meglévő és az újdonsült Skywards tagok, akik 2022. március 31. előtt csatlakoznak a programhoz, az Emirates weboldalán használhatják ki az új pontrendszer előnyeit.   

A nemzetközi turizmus fokozatos újraindulásával, és az utazási korlátozások enyhülésével párhuzamosan az Emirates több mint 120 desztinációra indított járatokat, és jelenleg heti négy járattal közlekedik Budapest és Dubaj között.  

* Az Early Bird Expo 2020 Dubai ajánlat az Emirates Business és Economy (Saver, Flex, Flex+) foglalásokra vonatkozik, és átszállás esetén nem vehető igénybe.   

A Dubaji Expo 2020  

A Dubaji Expo 2020 az első világkiállítás, melyet a Közel-Keleten, Afrikában és Dél-Ázsiában (a MEASA régióban) rendeznek meg. Az esemény a fenntarthatóság, a mobilitás és a lehetőségek kihasználása tematikája köré épülve bemutatja a nemzetközi együttműködés és innováció kiemelkedő példáit.  

A hat hónapos, változatos programkínálat tele van olyan élményekkel, melyek minden korosztály, és a nemzetközi közönség számára is érdekesek, beleértve a tematikus heteket és a szórakozási, illetve tanulási lehetőségeket.  

A művészet és a kultúra szerelmesei, a gasztronómia és a technológia rajongói kiállításokra, workshopokra, előadásokra, élő showkra és sok további programra számíthatnak. 

A látogatók megtekinthetik a magyar pavilont is, hogy otthon érezzék magukat, míg a 190 további ország pavilonjában megismerhetnek más kultúrákat, vagy megnézhetik a különleges tematikus pavilonokat, hogy elkalandozzanak a jövőbe és felfedezzék a legújabb innovációkat.  

Az Emirates biztonsági intézkedései   

Az Emirates minden utasa számára a kabinosztálytól és az úti céltól függetlenül több esetre – köztük Covid-fertőzéssel kapcsolatos kórházi és szállásköltségekre – kiterjedő ingyenes utasbiztosítást vezetett be. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell semmilyen kérvényt kitölteni, az a foglalás visszaigazolásával automatikusan érvénybe lép, és az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes. A biztosítás meghatározott esetekben többek között félmillió dollárig (kb. 150 millió forintig) fedezi a kórházi költségeket, illetve 7500 dollárig (2,2 millió forintig) fizet kártérítést a meghatározott okokból törölt járatok esetén. A biztosítás részletes kondíciói itt olvashatóak. 

Az Emirates bővülő járatkínálata mellett továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és garantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét. Felszállás előtt minden utas maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt tartalmazó ingyenes higiéniai készletet kap. A dubaji repülőtéren érintésmentes testhőmérséklet-mérést, valamint ingyenes PCR tesztet végeznek, és a check-in is teljesen érintésmentesen zajlik. További információk itt. Az utasok ezen a nyáron digitálisan is tájékozódhatnak az IATA Travel Pass segítségével. 

További hírek: