Nagyrendezvények hatása Budapest turizmusára – online konferencia regisztráció

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata Nagyrendezvények hatása Budapest turizmusára címmel online konferenciát szervez, és együtt gondolkodásra hívja az ágazat képviselőit 2021. szeptember 29-én 15 órától.

A koronavírus elleni védekezés jegyében eltelt másfél év legnagyobb károsultja a turizmus iparága, amelyet a legszélesebb körben, az idegenvezetőktől, a hajózáson, buszos vállalkozásokon át a vendéglátó- és szállodaiparon keresztül a rendezvény szervezőkig értünk, a kulturális szférával együtt. Különösen igaz ez fővárosunkra, ahol a szállodák vendégeit 80-90 %-ban a külföldiek adták. Nehezíti a helyzetet a nagy rendezvények, a konferencia- és üzleti turizmus elmaradása.

Mire számíthatunk? Lehetséges-e a belföldi turisták részarányának növelése Budapest turizmusában, és ha igen, hogyan? A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kutatja a választ, és nemcsak kutatja, de saját kezdeményezésében és forrásai felhasználásával igyekszik bevételt generálni e vállalkozások túlélése érdekében, pl. a Budapest újranyit pályázatával – írja a Kamara Online.

Konferenciaszoba elérési útja: LINK

Amennyiben nem a fenti elérési útvonal használatával jelentkezne be a videókonferencia-hívásba, annak azonosítói a következők:

  • Meeting ID: 820 9325 0464
  • Passcode: 357870

A konferenciaülés résztvevői előzetesen egy ún. várószobába lépnek be, ahol azonosításuk megtörténik, mielőtt a konferenciaülésen részt tudnának venni. A szervezők kérik, hogy a Zoom alkalmazás indításakor az azonosítás megkönnyítése érdekében felhasználónévként teljes vezeték és utónevüket szerepeltessék, valamint hogy a konferenciaülés időben történő kezdése érdekében az ülés kezdete előtt legalább 10 perccel jelentkezzenek be a rendszerbe.

Program

A program moderátora: Szatmáry-Jähl Angéla, a Kereskedelmi Tagozat elnöke

15:00 óra Köszöntő

Szatmáry-Jähl Angéla, a BKIK Kereskedelmi Tagozatának elnöke

15:05-15:25 Farkasszemet nézünk a Coviddal

Előadó: Liptai Judit, a Danubius Hotels központi értékesítési és marketing igazgatója

15:25-15:45 Versenyben a nemzetközi konferenciák és üzleti rendezvények elnyeréséért

A Magyar Kongresszusi Iroda szerepe és tevékenysége az újrainduláskor

Előadó: Békefi Anna, a Magyar Kongresszusi Iroda managing directora

15:45-16:05 Az „újgenerációs” rendezvényekben rejlő lehetőségek

Előadó: Csanda Gergely, a MEEX cégcsoport tulajdonosa

16:05-16:25 A Hungexpo újjászületése – avagy hogyan lesz Budapest Európa egyik top kongresszusi desztinációja

Előadó: Szűcs Balázs, a Hungexpo Marketing and Sales Managere

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért részvételi szándékát feltétlenül jelezze a BKIK regisztrációs felületén:

REGISZTRÁCIÓ

(a konferencia meghívó aljára görgetve található az űrlap).

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül. A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a BKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket a BKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

A BKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az BKIK adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.

További hírek: